αρθρο

Πρόκριση στην παράταση με Ντε Ντέους ο Κεραυνός!

top
αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/34797-prokrisi-stin-paratasi-me-nte-nteous-o-keraunos
του Νίκου Τζαλίδη
Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη επικράτησε 1-2 των Γλυκών Νερών με γκολ του Ντε Ντέους στο 108' και πέρασε στα προημιτελικά

antriko

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-2

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά, με τον Κεραυνό να επικρατεί 1-2 της τοπικής ομάδας στην παράταση και να περνά στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ! Ήταν ένα ισορροπημένο ματς στο α' μέρος, ωστόσο στην επανάληψη το σύνολο του Τάκη Μακροδημήτρη κυριάρχησε και εν τέλει βρήκε -στο έξτρα ημίωρο- γκολ πρόκρισης με τον Λούσιο Ντε Ντέους στο 108'.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα παιχνίδι όπου ο Κεραυνός άνοιξε το σκορ στο 15' με κοντινή προσπάθεια του Γκόντζου, μετά από κόρνερ του Κακαρά και λάθος εκτίμηση του νεαρού γκολκίπερ Μερκούρη. Τα Γλυκά Νερά προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν, αφού ισοφάρισαν στο 30' με ωραίο σουτ του Λαναρά μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη ο Κεραυνός ήταν ανώτερος, πιο πιεστικός και έχασε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Ο νεαρός γκολκίπερ των γηπεδούχων Μερκούρης όμως με σημαντικές επεμβάσεις κρατούσε το 1-1... Τα Γλυκά Νερά, δε, λίγο έλειψε στο 90' να πετύχουν εκείνα το 2-1, αλλά σε σουτ του Βάρδα από το κέντρο η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Κεραυνός -και- στην παράταση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έβγαλε περισσότερα τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο και εν τέλει έκανε το 2-1 στο 108': Ήταν μια όμορφη προσπάθεια του Ντε Ντέους, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή και έστειλε τον Κεραυνό στην επόμενη φάση.

***Διακριθέντες για τον Κεραυνό Κερατέας ο Γκόντζος, ο Ντε Ντέους κι ο Φραγκής ***Ντεμπούτο έκανε με την φανέλα του Κεραυνού ο νεαρός άσος Γκούτσε ***Άριστη η διαιτησία ***Μίνι διακοπή είχαμε στο β' μέρος της επανάληψης από τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο, λόγω υβριστικών συνθημάτων

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Καρράς, Σόφιας

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Μερκούρης, Αλεξίου, Πανάγου, Τσάνι, Βατίστας, Βάρδας, Δογάνης (60' Κορώνης), Ρέκα (95' Σερμπενιάδης), Νάνος, Λαναράς, Μανιός (75' Συμβουλίδης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Μπαντουράκης, Φραγκής, Λιούμης, Βαγγέλη, Ξένος, Κώτσος, Μπρότσι (118' Μαγγανάς), Κακαράς, Γκόντζος, Ντε Ντέους (109' Σταμάτης), Νταής (105' Γκούτσε).

Κοινοποιηση