αρθρο

Σπουδαία ανατροπή τα Γλυκά Νερά!

topαναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/40733-spoudaia-anatropi-ta-gluka-nera
του Νίκου Τζαλίδη

Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη με δύο γκολ στο τέλος έφυγε νίκη-χρυσάφι (1-2) από το Κρυονέρι

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 1-2

Έβγαλε χαρακτήρα στο τέλος και... απέδρασε με νίκη-χρυσάφι! Ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με φινάλε-θρίλερ, τα Γλυκά Νερά επικράτησαν 1-2 του μαχητικού Κρυονερίου με ανατροπή και πραγματοποίησαν αποφασιστικό βήμα παραμονής. Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο έβγαλε χαρακτήρα και έφερε τα πάνω-κάτω.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς όπου τα Γλυκά Νερά ναι μεν μπήκαν δυνατά και είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε χαλάρωση και ίσως υποτίμηση του αντιπάλου. Το μαχητικό Κρυονέρι που αγωνίστηκε και πάλι με νεανική σύνθεση, τιμώρησε τους φιλοξενούμενους στο 36', όταν σε όμορφα εκδηλωμένη επίθεση ο Ρίζος με πλασέ έκανε το 1-0 και έβαλε σε περιπέτειες τα Γλυκά Νερά, που λίγο νωρίτερα είχαν δοκάρι με τον Νάνο.

Στην επανάληψη το Κρυονέρι οπισθοχώρησε αρκετά με στόχο να κρατήσει το μηδέν και έψαχνε αντεπιθέσεις, την ίδια ώρα που τα Γλυκά Νερά πίεζαν ψηλά ψάχνοντας απάντηση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές σε εκείνο το διάστημα και εν τέλει βρήκαν λύσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου έπαιξαν συγκεντρωμένα βγάζοντας χαρακτήρα. Το 1-1 ήρθε στο 83' όταν σε σέντρα του Ρέκα ο Λαναράς με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, με τον Γάσπαρη ωστόσο να παίρνει το ριμπάουντ και με κοντινή προσπάθεια να κάνει το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε τρία λεπτά αργότερα, όπου τα Γλυκά Νερά ήταν μονίμως στην επίθεση και ο διακριθέντας Λαναράς βρήκε τον κορυφαίο του αγώνα Γάσπαρη κι αυτός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητές: Τριγάζης, Λάμπρου, Αλεξοπούλου

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Πολ, Κολώτας, Καστρινός (76' Μπαμπιάν), Κανταρέλης, Τουμπανάκης, Σιατραβάνης, Καμαρίτης (46' Παυλίδης), Ρίζος, Ζερμπίνης, Σαχίνης (56' Πατσαχάκης).

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης (63' Πότση), Βατίστας, Τσάνι (46' Λαναράς), Βάρδας, Γάσπαρης, Γιαννούλης (81' Ρέκα), Γεωργάκας, Δογάνης, Νάνος.

Κοινοποιηση