αρθρο

Σπουδαία κίνηση με Βατίστα τα Γλυκά Νερά!

2aed0f7c4cb823b4ff247948dcf0657e_XL

«Βράχος» στα μετόπισθεν του ΑΟ Γλυκών Νερών! Μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη κατάφερε να ολοκληρώσει ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής, αφού ανακοίνωσε τον Αντώνη Βατίστα.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, με πέρασμα επί σειρά ετών από εθνικές κατηγορίες, που απασχόλησε αρκετές ομάδες, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση και τον πρόεδρο Γιώργο Δρούγκα και μετακομίζει στα Γλυκά Νερά.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση, καθώς ο 34χρονος αριστεροπόδαρος άσος διαθέτει μεγάλη ποιότητα και σημαντικές εμπειρίες, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ένα σωρό σωματεία, κυρίως σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Συγκεκριμένα φόρεσε την φανέλα της Τριγλίας, του Κερατσινίου (Γ' Εθνική), του Αχαρναϊκού (Γ' Εθνική), του Αγιου Δημητρίου (Β' και Γ' Εθνική), της Αγίας Παρασκευής (Γ' Εθνική), του Αίαντα Σαλαμίνας (Γ' Εθνική), του Ασπρόπυργου (Γ' Εθνική), του Ηλυσιακού (Γ' Εθνική), της Γλυφάδας (Γ' Εθνική), του Αστέρα Βάρης (πανηγύρισε άνοδο στη Γ' Εθνική), αλλά και των: Ολυμπιακού Λιοσίων, Αγιου Ιερόθεου και Αγίας Ελεούσας.

Aναδημοσίευση από:
http://pamebala.gr/epsana/item/30966-spoudaia-kinisi-me-batista-ta-gluka-nera

του Νίκου Τζαλίδη

 

Η λιτή ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Βατίστα, τον οποίο καλωσορίζει στο Σύλλογό μας.

 

Κοινοποιηση