αρθρο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

αναδημοσίευση από : http://athlorama.blogspot.com/2020/01/blog-post_28.html

Χθες το βράδυ στην καφετέρια του γηπέδου, ο πρόεδρος των Γλυκών Νερών Γιώργος Δρούγκας μαζί με τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου και το τεχνικό τιμ, παραχώρησε συνέντευξη τύπου με θέμα: Η άδικη μεταχείριση προς το σωματείο του Α.Ο Γλυκών Νερών.

Η συνέντευξη ήταν χωρισμένη σε τρεις ενότητες.

Η πρώτη ενότητα ήταν για το δελτίο του Βασίλη Σαντριά.

"Αποδεσμεύτηκε ένας παίκτης που είχε περάσει από την ομάδα μας, από το Μπογιάτι και θελήσαμε να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας. Σας μιλάω για τον Βασίλη Σαντριά. Κάναμε τις ενέργειες που απαιτεί ο ΚΑΠ, καταθέτοντας κάθε δικαιολογητικό, περιμένοντας την έκδοση του δελτίου του για να μπορέσουμε να τον έχουμε στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης Δεκεμβρίου που θα γινόταν στις 5 Ιανουαρίου. Το δελτίο του δεν το πήραμε, αντ΄ αυτού πήραμε απάντηση από την γραμματεία της ΕΠΣΑΝΑ, ότι το σύστημα της ΕΠΟ έχει πέσει και είναι αδύνατη η έκδοση του. Όμως γνωρίζουμε ότι εκδόθηκαν δελτία άλλων ομάδων και αυτό μας βάζει σε σκέψεις. Το δελτίο του Σαντριά το έχω στα χέρια μου, σας το δείχνω και φέρει ημερομηνία έκδοσης 3/01 (δύο μέρες πριν τον αγώνα). Τα συμπεράσματα είναι δικά σας".

Δεύτερη ενότητα, το αναβληθέν παιχνίδι
.

"Στις 14/12 και συγκεκριμένα στις 13:45 πατάγαμε το γήπεδο που θα γινόταν ο αγώνας. Κάναμε την προπόνηση μας, υπάρχει το βίντεο και δείχνει ότι είναι στεγνό (είχε σταματήσει η βροχή). Στις 14:45 ο διαιτητής Μανιώτης με πολιτική περιβολή, αυτό να τονιστεί σας παρακαλώ, επιθεώρησε το γήπεδο και 15:15 έκλεισε το φύλλο αγώνα με τη σημείωση ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Και εδώ, τα συμπεράσματα δικά σας".

Τρίτη ενότητα, το παιχνίδι της 05/01.

"Το παιχνίδι με τον Παθιακάκη έγινε τελικά Κυριακή 05/01, ενώ τα άλλα δύο έγιναν Σάββατο και από ότι μάθαμε ήταν ότι Σάββατο είχαν κόλλημα οι Λιβαθινός και Λαζαρίδης. Παίκτες του Παθιακάκη. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0 και όλα καλά. Όλα ξεκίνησαν στο 58΄ που έγινε η ισοφάριση σε 1-1, εκεί υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα να αποβληθούν δύο από εμάς και ένας από τον Παθιακάκη. Χάθηκε ένα κομβικό για εμάς παιχνίδι, αλλά χάθηκαν παράλληλα δύο παίκτες βασικά στελέχη του ρόστερ μας για τρεις αγωνιστικές. Πιστεύω ότι είναι στοχευμένη κίνηση για τον σύλλογο μας. Εμείς σαν σύλλογος δεν πρόκειται για προβούμε και να αναλωθούμε σε δικαστικές διαμάχες, απλώς θίγουμε το ηθικό μέρος της υπόθεσης. 


Φέτος κάναμε ριζική ανανέωση δουλεύοντας στον ορισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αντί να επαινεθούμε, διωκόμαστε. Ζητάμε ίση μεταχείριση και δηλώνω ότι τίποτα για εμάς δεν έχει τελειώσει και στο τέλος θα σωθούμε".

Δημήτρης Παρίσης dimitrisparisis@hotmail.com

Κοινοποιηση