αρθρο

Τα Γλυκά Νερά των… θαυμάτων!

top

αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/39436-ta-gluka-nera-ton-thaumaton
του Νίκου Τζαλίδη

Νέο πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, που επικράτησε με 1-2 του Αστέρα Βάρης

23

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 1-2

Κακή παρένθεση φαίνεται πως ήταν για τα Γλυκά Νερά η εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Λαυρεωτική. Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη την Κυριακή (5/3) ξανάκανε το... θαύμα της, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Βάρη, επικρατώντας 1-2 του ισχυρού Αστέρα σε αυτή την 22η αγωνιστική. Το σημερινό διπλό μάλιστα έρχεται να προστεθεί σε σπουδαία αποτελέσματα που έχει πετύχει το συγκρότημα των Γλυκών Νερών το τελευταίο διάστημα, παίρνοντας βαθμολογικές ανάσες στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι των όσων έγιναν στην Βάρη, μπορούμε να πούμε πως ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ουσία. Ο Αστέρας Βάρης παρ' ότι πίεσε αρκετά και έχασε ευκαιρίες, του έλειψε η ηρεμία στην μεσαία γραμμή, πληρώνοντας τις σοβαρές απουσίες των Κατσούγκρη-Καραγιάννη μεταξύ άλλων. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο είχαν καλές στιγμές, ενώ και τα Γλυκά Νερά που ισορρόπησαν από ένα σημείο και μετά ήταν άκρως επικίνδυνα. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 43', όταν κάθετη πάσα του Νάνου και σέντρα του Γεωργάκα, ο Γάσπαρης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αστέρας ήταν πιεστικός και έψαξε την απάντηση απειλώντας στο 49', όταν σε προσπάθεια του Μπάτσι ο Βατίστας πάνω στην γραμμή απομάκρυνε σωτήρια. Εν τέλει, η ισοφάριση ήρθε στο 50', όταν ο Ζαμπάρας με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 1-1! Το ματς από εκεί και πέρα απέκτησε άγρια ομορφιά, με καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τα Γλυκά Νερά να απειλούν στο 55' με τον Νάνο και τον Αστέρα λίγο αργότερα με τον Κοτζάι, τον οποίο πρόλαβε ο εκ των κορυφαίων Βατίστας.

Το δεύτερο χτύπημα των Γλυκών Νερών ήλθε στο 65', όταν σε σέντρα του Αλεξίου, ο Νάνος πήρε την πρώτη κεφαλιά – πάσα, βρήκε τον Γάσπαρη και ο κορυφαίος του αγώνα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι στο 75' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κλωνάρη με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα, γεγονός που έφερε μεγάλη πίεση από τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι έφτιαξαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό και τις λύσεις να βρουν την ισοφάριση.

***Το ΔΣ του ΑΟ Γλυκών Νερών ευχαριστεί τη διοίκηση του Αστέρα Βάρης για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας Δ., Καραθανάσης

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Αφουξενίδης, Βεϊόγλου, Νταλάκας, Ιωσήπου, Κόντι, Μαυροθαλασσίτης, Ιωακειμίδης, Ζαμπαράς, Μπάτσι, Κοτζάι (74' Γκέργκι), Μάντζιος (79' Κουσιάκης).

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνι, Κλωνάρης, Γάσπαρης (91' Κοντζιάς), Δογάνης (60' Βάρδας), Γεωργάκας, Νάνος, Στίσι (82' Γιαννούλης).

 

Κοινοποιηση