αρθρο

Όσα ειπώθηκαν στη Media Day του ΑΟ Γλυκών Νερών

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/09/media-day_15.html

Η κίνηση ήταν πρωτοποριακή… Άλλωστε, μέχρι τώρα καμία ομάδα της Ανατολικής Αττικής δεν πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μίτινγκ με τους δημοσιογράφους, αυτό που στη σύγχρονη αθλητική διάλεκτο ονομάζεται media day. Ωστόσο, στον ΑΟ Γλυκών Νερών έχουν διάθεση να ανεβάσουν ψηλά τον πήχη. Σε όλους τους τομείς. Και αυτό μας εξήγησε κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ο πρόεδρος του σωματείου, Γιώργος Δρούγκας.
Ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών δέχθηκε ερωτήσεις και απάντησε σε όλες. Η μεγάλη είδηση σίγουρα μπορεί να μην βγήκε από τα λόγια του, αλλά ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα. Με πρώτο και κύριο ότι ο ΑΟ Γλυκών Νερών δεν έχει καμία κόντρα με την Ένωση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι στα κακώς κείμενα δεν θα ασκείται η απαραίτητη κριτική. Πράγμα λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως το πρώτο ματς του ΑΟ για φέτος ορίστηκε στην Ανθούσα, ενώ έχει δηλωθεί ως 2η έδρα η Παιανία…
Το νέο «στολίδι» του ΑΟ Γλυκών Νερών είναι σχεδόν έτοιμο. Ο χλοοτάπητας άλλαξε εξ ολοκλήρου, όπως πληροφορηθήκατε σε προηγούμενο άρθρο, και μιλάμε πλέον για «χαλί». Τα εγκαίνιά του θα γίνουν τον Οκτώβριο και τότε θα είναι έτοιμο προς χρήση. «Έγινε αίτημα να παιχτούν τα δύο πρώτα ματς της ομάδας εκτός έδρας, αλλά από την ΕΠΣΑΝΑ απάντησαν πως αυτό δεν είναι εφικτό», τόνισε ο Δρούγκας και συνέχισε: «Ως δια μαγείας η πρεμιέρα είναι εντός. Δηλώσαμε δεύτερη έδρα την Παιανία, αλλά ξαφνικά μας όρισαν το παιχνίδι μας για την πρεμιέρα στην Ανθούσα. Δεν έπρεπε να ρωτήσει κάποιος αν θέλουμε να αλλάξουμε μέρα και να παίξουμε στην Παιανία, όπου και είχαμε δηλώσει σαν εναλλακτική έδρα;».
Ο Δρούγκας αναφέρθηκε και σε όσα είχαν συμβεί και κόστισαν την τιμωρία του ΑΟ Γλυκών Νερών με το εξοντωτικό πρόστιμο των 2500 ευρώ και την προσωπική του τιμωρία με 7μηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα. Μίλησε αναλυτικά για το περιστατικό αυτό και ξεκαθάρισε ότι ανήκει στο παρελθόν, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Ένωση. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική αν υπάρξουν κακώς κείμενα, όπως άλλωστε και κάθε άλλο σωματείο. «Αυτό δεν θεωρείται κόντρα», είπε ο Γιώργος Δρούγκας και σημείωσε: «Ο ΑΟ Γλυκών Νερών αξίζει σεβασμό. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μην σεβαστεί την ιστορία μας».
Πάντως, η κουβέντα δεν έμεινε μόνο σε αυτά τα επίπεδα, αφού υπήρχαν και πιο σημαντικά θέματα. Όπως τα ερεθίσματα που θέλουν να δώσουν από το σωματείο στα παιδιά για να έρθουν στην ομάδα. Το γήπεδο από μόνο του αποτελεί μια αναβάθμιση, όπως και το γεγονός ότι έχουν γίνει και άλλες εργασίες ανακαίνισης σε αποδυτήρια και περιβάλλοντα χώρο. «Θέλουμε το σπίτι μας να είναι καθαρό για να προσελκύσει κόσμο, πρώτα για εμάς και μετά για τους υπόλοιπους. Έχουμε αυτόν τον χώρο, έχουμε γίνει πλέον μια παρέα και δεν ερχόμαστε εδώ μόνο για τα παιδιά μας. Το γήπεδο έχει γίνει σημείο συνάντησης για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δρούγκας και συνέχισε: «Θέλουμε να περάσουμε μηνύματα και να δώσουμε ερεθίσματα στα παιδιά. Πέρυσι φτάσαμε τα 230 παιδιά στις ακαδημίες μας, ενώ πρόπερσι ήταν 150. Φέτος περιμένουμε περαιτέρω αύξηση».
Όσον αφορά τους στόχους, ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών επανέλαβε ότι είχε πει και στο «epsanastisentra» πριν λίγο καιρό: «Να μην ξαναπεράσουμε τα περσινά. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά. Έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό μας και κάναμε επιλεκτικές προσθήκες με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Αυτή είναι η 2η χρονιά. Στην 3η θα αναθεωρηθούν οι στόχοι μας. Τώρα χτίζουμε, μετά θα ψηλώσουμε τα πόδια μας και μετά θα πετάξουμε…».

Κοινοποιηση