αρθρο

2η Επιμορφωτική Ημερίδα Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ: Στιγμές γνώσης και δόξας, συγκίνησης και ιστορίας!

Το βράδυ της 20ης Δεκεμβρίου ήταν μια βραδιά μαγική για την αθλητική οικογένεια του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, αλλά και για όλα τα λαμπερά πρόσωπα του αθλητισμού που παρευρέθησαν. Πρωταγωνιστές βέβαια, το μέλλον του Συλλόγου μας, τα παιδιά της αθλητικής μας Ακαδημίας, αλλά και η ανδρική ομάδα μας, η οποία αποτελείται από πολλούς νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές.

Οι εισηγητές μας, ξεκίνησαν τη 2η ετήσια Επιμορφωτική Ημερίδα του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, και μας ξεδίπλωσαν τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία τους, για το χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια, ήταν η ώρα των βραβεύσεων, όταν "πλημμύρισε" η αίθουσα με ωραίες αφηγήσεις, συγκινήσεις, δόξες και μετάλλια!!! Όσοι βραβεύτηκαν, είχαν κάτι μοναδικό να δώσουν μέσα από την γνώση, την προσωπικότητα, την ιστορία τους.

Ιδιαίτερη στιγμή για την βραδιά, ήταν η παρουσία και η βράβευση τριών νεαρών κοριτσιών, σπουδαίων παγκόσμιων πρωταθλητριών της κωπηλασίας, όπου με τα όμορφα νιάτα τους, τη σεμνότητα, τον λόγο και την προσήλωση στο στόχο τους, μετέφεραν ένα αισιόδοξο θετικό πρότυπο συμπεριφοράς και αγωνιστικότητας σε όλους μας: μιλάμε για την Μαρία και Ανέτα Κυρίδου και την Χριστίνα Μπούρμπου. Ο σπουδαίος πρωταθλητής μας στην ποδηλασία πίστας, Χρήστος Βολικάκης, δεν μπόρεσε την τελευταία στιγμή να παρευρεθεί, αλλά έστειλε ηχογραφημένο μήνυμα με τις θερμές ευχές του και τα καλά του λόγια.

Το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός εν γένει, αν αποτελεί μια μικρογραφία της ίδιας της ζωής, αν είναι ένας διαρκής αγώνας κοινωνικοποίησης, τότε οι τελετουργίες του, είναι τέτοιες εκδηλώσεις. Όπου όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μέσα από τους διαφορετικούς ρόλους τους, ενώνονται και γίνονται οι μύστες μιας αθλητικής θρησκείας και τα μέλη της τεράστιας οικογένειας του.

Την εκδήλωση ολοκλήρωσε, η ψυχή της διοργάνωσης, ο τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ και προπονητής της ανδρικής ομάδας, κ. Μιχάλης Κατσίμπρας, ο οποίος πέρα από τα σημαντικά λόγια του, ενσωμάτωσε στην εισήγησή του τις ευχές των μικρών αθλητών της Ακαδημίας μας - το μέλλον του Συλλόγου μας!!!

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών, κ. Ισίδωρος Μάδης, ο Πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ, κ. Δημήτρης Γιαρένης, ο εκ των ιδρυτών του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ. Σπύρος Ανδρίκου, ο πρώην Πρόεδρος του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ και τ.Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, κ. Γιώργος Παπαμακάριος, κ.α.

[ * Στην εκδήλωση συμμετείχε το Ι.Ε.Κ MASTER ( Υπεύθυνος Σπουδών Προπονητικού τμήματος ο κ.Μιχάλης Κατσίμπρας) - για πληροφορίες πατήστε: www. iekmaster.gr ) email: info@iekmaster.gr ]

[** Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα Εκπαιδευτήρια : Ο Πλάτων, τα οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά, παραχώρησαν την αίθουσα της εκδήλωσης και στήριξαν την προσπάθειά μας].

[ *** Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ στήριξε την εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Παλλήνης για τη υποστήριξη της Οργάνωσης "Όραμα Ελπίδας"]

Και του Χρόνου - Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Οι εισηγητές μας ήταν ο καρδιολόγος Σπυρίδων Κούρτης, η διατροφολόγος Θεανώ Ταλαμάγκα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρας ( ο οποίος κράτησε και τον συντονιστικό ρόλο με καίριες παρεμβάσεις και σχόλια) και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, Μιχάλης Κατσίμπρας.

Βραβεύτηκαν οι :

Οι ειδικοί εισηγητές : κ.Σπυρίδων Κούρτης-καρδιολόγος και η κα Θεανώ Ταλαμάγκα-Διατροφολόγος.

Αθλητές - πρωταθλητές : Άννα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου και ο Χρήστος Βολικάκης.

Παλιοί παράγοντες :

Ο κ. κ.Γιώργος Φλαμπούρης, ο κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, ο κ. Δημήτρης Γαζής.

Από το χώρο της διαιτησίας: ο σπουδαίος παλαίμαχος διαιτητής FIFA, Βαγγέλης Γιαννακουδάκης και ο κ. Ντάφλος Ηλίας.

Από το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας: ο κ. Γιώργος Ζουρίδης, ο κ. Θοδωρής Κοτσόνης, ο κ.Ανδρέας Δημάτος, ο κ. Βαγγέλης Δουκάκος, o κ Τίμος Παρίσης.

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές:

  • Στέλιος Σεραφείδης, Σπύρος Λιβαθινός, Στάθης Σταθόπουλος, Στέλιος Αποσπόρης, Γιώργος Ζώταλης, Γιάννης Μαγγίνας, Σταύρος Παπανδρέου, Πέτρος Τσιγκούλης, Ανδρέας Σκουβαράς, Ευγένιος Τσέρτος.
  • Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο, Χριστογιώργος Νίκος.
Από αριστερά: Χριστίνα Μπούρμπου, Μαρία Κυρίδου, Αννέτα Κυρίδου
Ο Πρόεδρος του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ. Γιώργος Δρούγκας, βραβεύει την Χριστίνα Μπούρμπου
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ.Δημήτρης Γιαρένης βραβεύει τη Μαρία Κυρίδου
Η διατροφολόγος κα Θεανώ Ταλαμάγκα
O π. Πρόεδρος του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ και π.Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, κ. Γιώργος Παπαμακάριος, απονέμει βραβείο στον κ.Γιώργο Φλαμπούρη, εκ των ιδρυτικών παραγόντων της ΕΠΣΑΝΑ.
Ο εκ των ιδρυτών του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ.Σπύρος Ανδρίκος βραβεύει τον κ. Δημήτρη Βελτανιώτη, εκ των ιδρυτή της ΕΠΣΑΝΑ και πρώην Πρόεδρο ΕΠΣΑΝΑ.
Ο κ.Μιχάλης Κατσίμπρας, Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ και προπονητής της Ανδρικής Ομάδας, βραβεύει τον κ.Ζουρίδη Γεώργιο, δημοσιογράφο για πάνω από 30 χρόνια της εφημερίδας "Φως των σπορ"
Ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ. Κώστας Χριστοδούλου βραβεύει τον παλαίμαχο διαιτητή FIFA κ. Βαγγέλη Γιαννακουδάκη.
Ο π.Διαιτητής και στέλεχος του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ κ.Γιάννης Τσαρούχας βραβεύει τον κ. Ηλία Ντάφλο, Πρόεδρο των Διαιτητών Αν.Αττικής.
Ο κ.Μάρκος Μαυρομάτης, προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλων Αθηνών στην Α΄Εθνική, βραβεύει τον κ.Δημήτρη Γαζή, πρώην Γενικό Αρχηγό του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ.
Ο μεγαλοπαράγοντας του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ. Φάνης Μπέλμπας βραβεύει τον καταξιωμένο δημοσιογράφο και Διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Α.Ε.Κ, κ. Ανδρέα Δημάτο.
Ο Πρόεδρος του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ. Γιώργος Δρούγκας, βραβεύει τον γνωστό δημοσιογράφο κ. Βαγγέλη Δουκάκο
Ο Πρόεδρος του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ. Γιώργος Δρούγκας, βραβεύει τον έμπειρο δημοσιογράφο Θοδωρή Κοτσώνη
Ο Πρόεδρος του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ. Γιώργος Δρούγκας, βραβεύει το δημοσιογράφο, εργάτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, κ. Τίμο Παρίση
Η αντιπρόεδρος του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ κα Αιμιλία Μπέλμπα βραβεύει τη κα Θεανώ Ταλαμάγκα
Η αντιπρόεδρος του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ κα Αιμιλία Μπέλμπα βραβεύει τον καρδιολόγο κ. Σπ.Κούρτη
Ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ. Κώστας Χριστοδούλου βραβεύει τον βετεράνο ποδοσφαιριστή-υπόδειγμα του αθλητισμού και της επιστήμης κ. Γιώργο Ζώταλη
Ο δημοσιογράφος κ.Γιάννης Δάρας βραβεύει μια θρυλική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Α.Ε.Κ, τον κ.Στέλιο Σεραφείδη
Ο δημοσιογράφος κ.Γιάννης Δάρας βραβεύει το "μηχανάκι" του Παναθηναϊκού, σπουδαίο βετεράνο ποδοσφαιριστή, κ.Σπύρο Λιβαθινό.
Ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ.Βασίλης Βάρδας, βραβεύει τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή κ.Στάθη Σταθόπουλο, ο οποίος τίμησε το Σύλλογό μας, με το πέρασμά του από την Ακαδημία μας.
Ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ. Κώστας Χριστοδούλου βραβεύει τον κ.Πέτρο Τσιγκούλη, πρόεδρο του Συνδέσμου προπονητών Αν.Αττικής.
Ο κ.Μάρκος Μαυρομάτης, προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλων Αθηνών στην Α΄Εθνική, βραβεύει τον κ.Ανδρέα Σκουβαρά, προπονητή και Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών .Αττικής.
Ο δημοσιογράφος κ.Τίμος Παρίσης βραβεύει τον προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στην Α.Εθνική, κ. Γιάννη Μαγγίνα
Ο έμπειρος δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Παρίσης βραβεύει τον προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στην Α.Εθνική, κ. Γιάννη Μαγγίνα
Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος κ.Θοδωρής Κοτσώνης βραβεύει τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και κατά καιρούς προπονητή του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ.Ευγένιο Τσέρτο.
Ο κ.Μάκης Λιβαθινός, μάνατζερ ποδοσφαιριστών, βραβεύει τον αριστούχο μαθητή, παλιότερο μέλος των προεθνικών ομάδων της ΕΠΣΑΝΑ και τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Χριστογιώργο Νίκο.
Ο κ Ηλίας Ντάφλος, Πρόεδρος των Διαιτητών Αν.Αττικής, βραβεύει τον προπονητή UEFA PRO και εκπαιδευτή του τμήματος προπονητικής του Ι.Ε.Κ MASTER, κ. Σταύρο Παπανδρέου.
Κοινοποιηση