αρθρο

A.O ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ: 2η ετήσια επιμορφωτική Ημερίδα για παιδιά και γονείς – Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου- 17:30

Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ διοργανώνει τη δεύτερη ετήσια επιμορφωτική Ημερίδα για θέματα ποδοσφαίρου και ευρύτερου αθλητισμού. Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στις 17:30 στα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, στα Γλυκά Νερά ( Προέκταση Βενιζέλου Ελευθερίου, - Λόφος Φούρεσι)

Ο Σύλλογος μας, κάνει θεσμό την επιμόρφωση γονέων και παιδιών πάνω σε ζητήματα που αφορούν στη σωστή αθλητική αγωγή και υγεία, συνδέοντας τη βιωματική μάθηση των προπονήσεων με βασικές θεωρητικές και επιστημονικές αρχές.

Εισηγητές θα είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους, επαγγελματίες ειδικών θεμάτων που αφορούν στην ολόπλευρη και ολιστική ανάπτυξη των παιδιών μας, αλλά και πρωταθλητές-αθλητές που έχουν πολλά να αφηγηθούν μέσα από την εμπειρία τους και αποτελούν θετικά πρότυπα ρόλων για τους αθλητές της Ακαδημίας μας, αλλά και για κάθε αθλούμενο νέο.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ - Η αθλητική οικογένεια του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, μαθαίνει, αναπτύσσεται, εξελίσσεται, ψυχαγωγείται και δημιουργεί ισχυρούς αθλητικούς και κοινωνικούς δεσμούς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κοινοποιηση