αρθρο

Αγγέλικας: «Ευχαριστούμε, θα ανταποδώσουμε»

αναδημοσίευση από:https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/12/blog-post_15.html#more

Το ευ αγωνίζεσθαι είναι αυτό που μετράει πολύ στην Άνοιξη, κάτι που απέδειξε και Τάσος Αγγέλικας με δήλωσή του μετά το παιχνίδι με τον ΑΟ Γλυκών Νερών. Ο πρόεδρός της Άνοιξης στάθηκε στην άψογη και υποδειγματική φιλοξενία που είχε η ομάδα του και δεσμεύτηκε να την ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Τάσος Αγγέλικας αναφέρει: «Ο ΑΟ Άνοιξης εκφράζει και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του στον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ Γλυκών Νερών για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία τους στον μεταξύ μας αγώνα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Από την πρώτη στιγμή της άφιξης της αποστολής μας στο γήπεδο μέχρι την αποχώρηση της, οι άνθρωποι του ΑΟ Γλυκών Νερών βρίσκονταν δίπλα μας και μας παρείχαν κάθε εξυπηρέτηση. Με την λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών κ. Γιώργος Δρούγκας με φιλοξένησε στο χώρο του εντευκτηρίου του συλλόγου του και συζητήσαμε για ώρα τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές μας ομάδες. Μάλιστα αποχωρήσαμε με τη διάθεση μιας νέας συνάντησης όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες, πρακτικές, τεχνογνωσία και κοινές στρατηγικές για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Οφείλω ωστόσο να παραδεχτώ πως στα δυο χρόνια που έχω την τιμή να υπηρετώ τον ΑΟ Άνοιξης από την θέση του προέδρου, δεν έχω συναντήσει τέτοια ανάλογη και υποδειγματική φιλοξενία από άλλη ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα ΑΟ Γλυκών Νερών καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας και να εκπληρώσει ότι στόχους έχει θέσει.
Φυσικά ο ΑΟ Άνοιξης υπόσχεται ανάλογη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου».

Κοινοποιηση