αρθρο

H ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!

«Χαλί» ο αγωνιστικός χώρος στα Γλυκά Νερά!

951c8b5139d9b0c6e4740de4e6a871e0_XL

Με πρωτοβουλίες της διοίκησης πραγματοποιούνται βελτιώσεις σε χλοοτάπητα και περιβάλλοντα χώρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα βελτίωσης στο γήπεδο του ΑΟ Γλυκών Νερών. Με πρωτοβουλίες της διοίκησης Δρούγκα υπάρχουν σημαντικές παρεμβάσεις τόσο στον χλοοτάπητα όσο και στον περιβάλλοντα χώρο και είναι βέβαιο πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Σαφώς, βέβαια, το σημαντικό για τα Γλυκα Νερά είναι οι βελτιώσεις που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, που σιγά σιγά θυμίζει «χαλί»! Το παραπάνω επιβεβαίωσε με δήλωση του και ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Καραούλης, που εξήγησε πως: «Ήδη έγινε μία τεχνική παρέμβαση στο φυσικό χόρτο του γηπέδου και πέτυχε.Τώρα ο αγωνιστικός χώρος είναι χαλί, κάτι που θα βοηθήσει το παιχνίδι μας».

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση των Γλυκών Νερών υπό την προεδρία του Γιώργου Δρούγκα έχει φέρει μια νέα φιλοσοφία, κάτι που φαίνεται απ' όλες τις κινήσεις που γίνονται, με τον σύλλογο να κάνει άλματα προόδου σε όλα τα επίπεδα. Από το κομμάτι των Ακαδημιών, όπου εκεί έχουν μπει μπροστά οι σπουδαίες προσωπικότητες Καπουράνης – Τζόρβας, μέχρι την ανδρική ομάδα όπου όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Όσον αφορά τα του Δ.Σ., όπως ενημερωθήκαμε αυτή την Τετάρτη (27 Ιουλίου) στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί απολογιστική Συγκέντρωση, όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

***Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει 2 Αυγούστου, ενώ τα Γλυκά Νερά που στοχεύουν στο... κάτι παραπάνω αυτή τη σεζόν θα προχωρήσουν σε ακόμα μία-δύο μεταγραφικές κινήσεις!

του Νίκου Τζαλίδη

Αναδημοσίευση από : http://pamebala.gr/epsana/item/28219-xali-o-agonistikos-xoros-sta-gluka-nera

Κοινοποιηση