αρθρο

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-2 (0-0)

αναδημοσίευση από : http://athlorama.blogspot.gr/2018/01/1-2-0-0.html

Ούτε στον ύπνο τους τα Γλυκά Νερά τόσο εύκολα. Το αδύναμο συγκρότημα της Κερατέας έκανε τα Γλυκά Νερά να φαντάζουν άρμα μάχης. Είχε δεκατρείς αγωνιστικές να χάσει ο Κεραυνός, από τα δύο πρώτα ματς της πρεμιέρας με Παλλήνη και Μαρκο. Η ομάδα που μασούσε σίδερα σε άλλα ματς, σήμερα έμοιαζε υπνωτισμένη και δε μπόρεσε να κοντράρει τα Γλυκά Νερά που έδειξαν ότι διαθέτουν ομάδα συνόλου με παίκτες δυνατούς και πειθαρχημένους στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητής τους.

Με δύο βέλη στην επίθεση Χίσο και Στίσι και με έναν Νάνο που διέψευσε το όνομα του, καθώς πέτυχε δύο γκολ κι έδωσε ένα υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. στο 90΄ο Καταχανάκης έκανε δώρο στους γηπεδούχους το μοναδικό τους γκολ και λίγο έλειψε να δεχτεί και δεύτερο στα χασομέρια από σουτ βολίδα του Κακαρά. Πέρασε σύριζα από τον Κεραυνό. Διακριθείς ο γερόλυκος Κοντογιάννης, ενώ από τα Γλυκά Νερά δεν υπήρξε υστερήσας που σήμερα σίγουρα κατέθεσαν την ψυχή τους.
Τα γκολ, στο 60΄και στο 66΄ο Νάνος και στο 90΄ο Τσίκλος.

Διαιτητής του αγώνα Μανιώτης, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Πολυχρονιάδη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Τσούκας, Βαγγέλι, Λιούμης (65΄Κατσίκης), Σότα, Ξένος (80΄Λιούμης Θ.), Κοντογιάννης, Έλενας (82΄Μπρόντζι), Κακαράς, Τσίκλος, Βίλα (66΄Μουσαράι), Νταής

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργακάς, Βάρδας, Αλεξίου (67΄Κλωνάρης), Νάνος (78΄ Λαναράς), Στίσι, Χίσο, Γιουβανέλης (95΄Ρέκα)

 

 Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

photos Argiris

web.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Κοινοποιηση