αρθρο

Μία πρόσκληση πρόκληση για τους αθλητικούς συντάκτες από τον ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (ΦΩΤΟ – ΒΊΝΤΕΟ)

αναδημοσίευση από: https://www.athlitikopanorama.gr/%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84/

Μια βραδιά ξεχωριστή στα Γλυκά Νερά , μια βραδιά που με πρωτοβουλία του ΑΟ. Γλυκών Νερών μας έφερε όλους πιο κοντά , Παράγοντες και Αθλητικούς Συντάκτες.

Σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον μέσα στο δάσος ξεπρόβαλε ένα στολίδι για την Αττική , το ανασκευασμένο Γήπεδο του Συλλόγου καταπράσινο , σαν χαλί .

Στην αρχή Ο Πρόεδρος Κος Γιώργος Δρουγκας μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις όπου με υπερηφάνεια μας είπε ότι όλα έγιναν σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα και χάρη στην υποστήριξη και οικονομική βοήθεια του Εφοπλιστού Κου Θανάση Μαρτινου.

Στην συνέχεια άρχισαν οι ερωτήσεις στον Πρόεδρο από τους Αθλητικούς συντάκτες μέσα σε ένα πολύ φιλικό κλίμα .

Εκεί μας είπε τα πάντα, τον λόγο που δεν ήταν στην Κλήρωση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ (ήταν εκτός Αθηνών σε εκδήλωση της Εταιρείας όπου εργάζεται), την πικρία του για την όχι καλή αντιμετώπιση του Συλλόγου του από τους υπευθύνους της ΕΠΣΑΝΑ.

Όλα αυτά όμως είναι σε δεύτερη μοίρα μπρος στην αγάπη που έχει προσωπικά αυτός αλλά και όλο το ΔΣ προς την Ομάδα τους.
Και μετά ήρθε η Ώρα του προπονητού , δεύτερη χρονιά στον Σύλλογο και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλου του ΔΣ. Ικανοποιημένος από τις προσθήκες που έκανε η Ομάδα , πιστεύει ότι φέτος θα είναι μια καλύτερη χρονιά .
Μίλησε με καμάρι για τους παίκτες του που οι περισσότεροι είναι φοιτητές σε ΑΕΙ αλλά και για τις ακαδημίες που απαριθμούν περισσότερα από 230 παιδιά και φέτος λόγο των βελτιωμένων εγκαταστάσεων πιστεύει ότι θα είναι περισσότερα.

Τελος η άψογη φιλοξενία των υπευθύνων έκλεισε με ένα πλούσιο δείπνο και ανταλλαγή απόψεων αλλά και δώρων.

Ήταν μια πρωτοβουλία του ΔΣ που πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από όλους τους Συλλόγους.
Στην συνάντηση αυτή παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι Αθλητικοί Συντάκτες Ο Δημήτρης Παρίσης , ο Γιάννης Τεριλίδης , ο Βαγγέλης Δουκάκος ,ο Θόδωρος Κοτσώνης , ο Μπάμπης Πουλούτσης , ο Βαγγελης Πανατος και Στέφανος Κυριαζόπουλος .

 

Κοινοποιηση