αρθρο

Οι δημοσιογράφοι δίπλα στη Unicef!

top
αναδημοσίευση από: http://www.aixmi.gr/index.php/oi-dhmosiografoi-dipla-sth-unicef/

unicef20

Περίσσεψε η αγάπη για τα παιδιά στο ανθρωπιστικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι της ομάδας Επιλέκτων Unicef που έχει δημιουργήσει εδώ και τέσσερα χρόνια ο δημοσιογράφος και μέλος της γενικής συνέλευσης της οργάνωσης Αργύρης Κωστάκης εναντίον των παλαιμάχων του ΑΟ Γλυκών Νερών.

Το γήπεδο γέμισε από κόσμο με όλα τα έσοδα από τους κουμπαράδες για τους ιερούς σκοπούς της Unicef ,για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο δήμαρχος Παιανίας – Γλυκών Νερών Σπύρος Στάμου τίμησε με ειδική πλακέτα την πρόεδρο της Unicef Σοφία Τζιτζίκου για την πολύχρονη δράση της για την προστασία των παιδιών (την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Φελώνης, καθώς η πρόεδρος ήταν στο εξωτερικό για δράση της οργάνωσης) και ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών Γιώργος Δρούγκας τον αντιπρόεδρο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών Χρήστο Κυρίτση για την προσφορά του στην κοινωνία και τον αθλητισμό. Ο Α.Ο. Γλυκών Νερών σε μία ευγενική αθλητική χειρονομία με πρωτοβουλία του κ. Δρούγκα, έδωσε μετάλλια συμμετοχής στο παιχνίδι τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν για την προσπάθειά τους από τους δεκάδες πολίτες που γέμισαν τον χώρο των επισήμων.

dimosiografoi-unicef1-e1476108225464

Ο αρχηγός της ομάδας Επιλέκτων Unicef Αργύρης Κωστάκης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι βοήθησαν γιά τη διοργάνωση του ανθρωπιστικού παιχνιδιού επισημαίνοντας ότι το ποδόσφαιρο και ο υγιής αθλητισμός ενώνουν τους ανθρώπους, γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά και γιορτή. Συγκινητική η παρουσία δεκάδων παιδιών από τις Ακαδημίες της τοπικής ομάδας (Εφηβικό, Παιδικό, Παμπαιδικό, Junior, Projunior, Αστεράκια) με τους γονείς και τους προπονητές τους.

dimosiografoi-unicef.2-e1476108345407

Οι αποστολές των ομάδων
Επίλεκτοι unicef:
Λουκάς Λουκίδης, Άρης Καραίσκος, Μπάμπης Τζιάρος, Αργύρης Κωστάκης, Κώστας Χορέβας, Δημήτρης Δελτσίδης, Δημήτρης Κοτούζας , Γιάννης Ντάσκας , Κώστας Κατσιάδας, Κώστας Δικαιούλιας, Νίκος Σουπιώνης , Κώστας Ντέμος, Τάσος Μπασιούκας, Γιώργος Αρμάο, Τόλης Πικουλίδης, Σπύρος Λιβαθινός.

pal

Βετεράνοι Γλυκών Νερών:
Βερβέρης Χριστόφορος, Γκούλης Χρήστος, Δημητρόγλου Λεωνίδας, Θυμιόπουλος Σωκράτης, Κολοβός Χρήστος, Κουνελλάκης Στέλιος, Λουκής Θοδωρής, Καραμανίδης Γιώργος, Γκότσιας Κώστας, Λογοθέτης Βαγγέλης, Μεσηνέζης Αναστάσιος, Σαμορέλης Αχιλλέας, Σιώμος Μανώλης, Στάμου Γιάννης, Τζατζάς Χρήστος, Φαναράς Σάκης, Ξύκης Κώστας, Αναστασόπουλος Παναγιώτης, Δριλάκης Ευάγγελος, Μεσηνέζης Δημήτριος, Παγκαλιάς Ιωάννης, Καδιανάκης Ιωάννης, Ευσταθίου Ιωάννης. Επίσης συμμετείχε τιμητικά ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

dimosiografoi-unicef.telos_-e1476108283137

 

 

Κοινοποιηση