αρθρο

«Έπιασε» κορυφή ο ΑΟ Γλυκών Νερών

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/10/blog-post_14.html
Γούρικο ήταν το ποδαρικό του ΑΟ Γλυκών Νερών στη φυσική του έδρα, αφού η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη επιβλήθηκε με 5-1 της Ατλαντίδας και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ματς περισσότερο από τον Παλληνιακό.
Oι γηπεδούχοι από νωρίς επέβαλαν τον ρυθμό τους και παίζοντας μεστό ποδόσφαιρο έφτασαν εύκολα στην εξασφάλιση της νίκης. Το σκορ άνοιξε ο Χίσο στο 25’, ενώ το 2-0 ήρθε στην εκπνοή του ημιχρόνου (44’) από τον Γάσπαρη. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Ατλαντίδα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπενέκος, που τράβηξε και πέταξε κάτω τον Γάσπαρη, ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Αραχωβίτη. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα η κατάσταση απλοποιήθηκε για τον ΑΟ Γλυκών Νερών, αφού στο 68’ ο Χίσο και πάλι έκανε το 3-0, ενώ στο 72’ ο Στίσι διαμόρφωσε το 4-0.
Οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές και η Ατλαντίδα βρήκε γκολ στην αντεπίθεση, με σκόρερ τον Μαργέτη στο 76’, ενώ ως το τέλος ο ρυθμός ήταν πεσμένος. Πάντως, οι γηπεδούχοι βρήκαν κι άλλο γκολ στο 90’ με τον Στίσι να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Μπουξμπάουμ, Ρούντος.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλλης, Αλεξίου (57’ Βάρδας), Νάνος (70’ Μπελεβέτης), Γάσπαρης (77’ Λάζαρης), Χίσο (82’ Μανιός), Στίσι.
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ: Αραχωβίτης, Θεοδωράκης (83’ Καλφακάκος), Γιαννόπουλος, Περιβολάρης, Μπενέκος, Καββαδίας (46’ Κάτση), Καρακώστας (67’ Θεοδώρου), Κουφοκώστας, Σιούτης, Μαργέτης, Αναστασίου (54’ Τσαδήμας).

*Παρών στο γήπεδο ήταν ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Παπαμακάριος, ο τεχνικός διευθυντής των μικτών της ΕΠΣΑΝΑ, Μιχάλης Κατσίμπρας, μέλη της διοίκησης του Παλληνιακού, καθώς και περίπου 250 φίλοι των δύο ομάδων. 

 

Κοινοποιηση