αρθρο

Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ: ΗΜΕΡΙΔΑ-Χριστουγεννιάτικη εορτή – Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 17:30 η ώρα

Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ από την προπονητική πράξη, περνά και στην απαραίτητη θεωρία του αθλητισμού, η οποία παρέχει την απαραίτητη γνώση στον μικρό αθλητή, αλλά και στους γονείς, ώστε να συνθέσουν το σώμα με το νου, μέσα από την επιστημονική πληροφορία. Όταν μάλιστα, τα παραπάνω πραγματοποιούνται μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και συνδυάζονται με εορταστική διάθεση, επιτυγχάνουμε την καλύτερη σύνθεση για την Ακαδημία μας.


Έτσι, ο Σύλλογός μας, στο πλαίσιο της πρότυπης λειτουργίας της  Ακαδημίας,  διοργανώνει αθλητική Ημερίδα με εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην υγιή ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Η Ημερίδα θα συνδυαστεί με την χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας μας και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 17:30 , στα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝΑ.

Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των παιδιών, αλλά και στις επιθυμίες των γονιών για συνεχή ποιοτική αναβάθμιση της Ακαδημίας,  ετοιμάζει μια αξέχαστη εκδήλωση, με την σιγουριά ότι όλοι, μα όλοι  οι γονείς και οι μικροί αθλητές μας θα παρευρεθούν, εξασφαλίζοντας με την συμμετοχή και τη δέσμευσή τους , την απαραίτητη συνέχεια ανάλογων εκδηλώσεων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας:



Κοινοποιηση