αρθρο

Καλό ματς στα Γλυκά Νερά-έλειψε το γκολ, 0-0 ο ΑΟ με Αστέρα Βάρης

αναδημοσίευση από:https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/11/0-0.html

Τον βαθμό μοιράστηκαν στα Γλυκά Νερά ο τοπικός ΑΟ και ο Αστέρας Βάρης που ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, στο ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι είχαν σαφώς καλύτερη εικόνα, δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μαρινάκης, ο οποίος έκανε τριπλή απόκρουση μετά από εκτέλεση πέναλτι του Μπουγάτσια, στο 74’, νέο σουτ του Μπουγάτσια στην επαναφορά και κεφαλιά του Γεωργάκα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και σε άλλες περιπτώσεις, αλλά ο Μαρινάκης κράτησε ως το τέλος το «μηδέν», ενώ από πλευράς Αστέρα μία καλή στιγμή ήταν ένα φάουλ του Μίχου που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Τζαφόλιας Δ., Κουτζιακουτζίδης. 

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Στίσι, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος (89’ Μπέντας), Μπουγάτσιας (80’ Μπελεβέτης), Γιουβανέλλης (64’ Γάσπαρης).
Κ.Α. ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μάναλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μαραγκός (75’ Τσακύρης), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος (87’ Παπαγεωργίου), Παπάζογλου (89’ Κριλής), Γκέργκι (57’ Γιαμάς).

Κοινοποιηση