αρθρο

Νίκη-θρίλερ στο 93′ τα Γλυκά Νερά!

top

 

αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/37803-niki-thriler-sto-93-ta-gluka-nera

Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη με γκολ στο φινάλε του Γιαννούλη, που αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή, επικράτησε 2-1 του Άρη Βούλας

του Νίκου Τζαλίδη

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-1

24

Τεράστια προσπάθεια για να σώσουν την χρονιά και να παραμείνουν στην κατηγορία καταβάλουν τα Γλυκά Νερά! Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, κατάφερε να επικρατήσει 2-1 του Άρη Βούλας, σε ματς-θρίλερ που κρίθηκε στο 93', με το γκολ του Γιαννούλη (Φωτο), οποίος είχε περάσει στο ματς δέκα λεπτά πριν. Αυτό το τρίποντο-χρυσάφι διατηρεί τον ΑΟ Γλυκών Νερών ζωντανό στην υπόθεση-σωτηρία, με την μάχη στην ουρά να έχει ανάψει για τα καλά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η κυριακάτικη (29/1) αναμέτρηση των δύο ομάδων πήγε στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες, με δεδομένο πως ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Γλυκών Νερών δεν ενδείκνυται για ποιοτικό ποδόσφαιρο με κάτω την μπάλα. Οι γηπεδούχοι γνωρίζοντας το γήπεδο καλύτερα μπήκαν σαφώς πιο δυνατά, ήταν πιεστικοί και απείλησαν σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις με τους Γάσπαρη και Λαναρά, αλλά τους έλειψε η τελική εκτέλεση. Μετά το μισάωρο ο Άρης Βούλας του Κυριάκου Δαγγούλη προσαρμόστηκε στις ανάγκες του παιχνιδιού και του αγωνιστικού χώρου και ισορρόπησε.

Όλη η... ιστορία του αγώνα βέβαια ξετυλίγεται στην επανάληψη, εκεί που τα Γλυκά Νερά ανοίγουν νωρίς-νωρίς το σκορ (48'), όταν από ωραίο γύρισμα του Λαναρά, ο Γάσπαρης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0! Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Άρης Βούλας κέρδισε πέναλτι για χέρι αμυντικού, με τον Διγενή από την άσπρη βούλα να νικά τον Καταχανάκη και να ισοφαρίζει. Αυτή η απόφαση του Μαλαμά έφερε εκνευρισμό στους γηπεδούχους που διαμαρτυρήθηκαν...

13

Τέσσερα λεπτά αργότερα, πάντως, τα Γλυκά Νερά κέρδισαν και εκείνα πέναλτι για μαρκάρισμα στον Γάσπαρη, με τον Βέλλη μάλιστα να βλέπει -και- απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Μαλαμά, απόφαση που αυτή την φορά έφερε φωνές από τη Βούλα, αφού θεώρησαν τραβηγμένη την αποβολή. Από τα 11 βήματα ο Λαναράς δεν κατάφερε, πάντως, να νικήσει τον Κάρσο που έπεσε σωστά και έδιωξε, ενώ στην επαναφορά ο Γάσπαρης σούταρε άουτ!

Δέκα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα ο Αλβέρτος Παπαδάκης έβαλε στο ματς ως αλλαγή τον Γιαννούλη, που έμελλε να αποδειχθεί... χρυσή! Ο έμπειρος αμυντικός χτύπησε στο 93', μετά από κόρνερ του Αλεξίου, και χάρισε στα Γλυκά Νερά μια νίκη-χρυσάφι στην προσπάθεια παραμονής που γίνεται.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Τζαφόλιας Δ., Τσαλίκογλου

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Πανάγου (75' Στίσι), Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Γεωργάκας (83' Γιαννούλης), Νάνος, Λαναράς (93' Ρέκα).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Μήτσιος, Κολτσίδας, Λάσκος, Λίτσας, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος (90' Διαμαντόπουλος), Μπουλάρι (74' Σανσάρογλου), Κριλής, Γιουνγκ-Σουν (46' Βέλλης), Διγενής.

Κοινοποιηση