αρθρο

Πήρε το ντέρμπι με Παλληνιακό (4-2), μόνος πρώτος ο ΑΟ Γλυκών Νερών!

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/10/4-2_22.html#more

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο ΑΟ Γλυκών Νερών στο ντέρμπι κορυφής και πέρασε μόνος του στην 1η θέση της βαθμολογίας, μετά το 4-2 επί του Παλληνιακού. Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση του καλού ποδοσφαίρου και δεν θα ήταν υπερβολή να γραφτεί ότι θα μπορούσαμε να δούμε κι άλλα γκολ!

Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό ο Χίσο με πλασέ στον «Γ», μετά από γύρισμα του Γιουβανέλλη από τα αριστερά, ενώ στο 11’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, όταν έκλεψαν την μπάλα μετά από λάθος συνεννόηση Βατίστα και Μπέντα, με τον Αλεξίου που έγινε τελικός αποδέκτης να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.
Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με μακρινό σουτ του Μπέντα στο 27’, ενώ στο 30’ ο Χρυσάφης είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι «κιτρινόμαυροι» του Βαγγέλη Χαντέ είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες ως το φινάλε του ημιχρόνου να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν… φουριόζοι και πέτυχαν άλλα δύο γκολ, στο 50’ μετά από αμυντικό λάθος των φιλοξενούμενων και πάσα του Βάρδα, ο Αλεξίου μπήκε από τα δεξιά και πλάσαρε στην απέναντι γωνία και στο 63’, όταν μετά από απομάκρυνση του Βάρδα και ολιγωρία του τερματοφύλακα του Παλληνιακού, ο Στίσι μόνος του με δυνατό σουτ έγραψε το 4-1. Ο Παλληνιακός μείωσε άμεσα με τον Μπίτιλη στο 65’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, με το 4-2 να μένει ως το φινάλε, αν και υπήρχε πολύ καλός ρυθμός και οι δύο ομάδες έπαιξαν για το γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα Γλυκά Νερά απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις με τους Στίσι, Μπελεβέτη και Γάσπαρη και μία ο Παλληνιακός με τον Κετσετζόγλου.

Διαιτήτευσαν οι Αντιπαριώτης, Λάμπρου, Πολυχρονιάδης. 

ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ: Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου (79’ Γάσπαρης), Νάνος, Στίσι (77’ Ρέκκα), Χίσο (90’ Μπουγάτσιας), Γιουβανέλλης (70’ Μπελεβέτης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας (53’ Νικηφοράκης), Ανδρίκος, Κολοτούρος, Μαλάι, Χρυσάφης, Σάμιος (53’ Μπίτιλης), Καλιαμπάκας (70’ Κετσετζόγλου), Γεωργουδάκης (53’ Μουστόγιαννης), Αλεξίου.

Κοινοποιηση