αρθρο

Παπαδάκης: «Να γίνει ένα ματς αντάξιο των δύο ομάδων»

αναδημοσίευση απο: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/09/blog-post_308.html

Απόλυτα ικανοποιημένος από το ξεκίνημα του ΑΟ Γλυκών Νερών στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Αλβέρτος Παπαδάκης. Ο τεχνικός την «μπλε» τόνισε ότι η ομάδα του συνεχίζει ταπεινά με στόχο το καλύτερο δυνατό, αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, ενώ για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ευχήθηκε να γίνει μια αναμέτρηση αντάξια των δύο ομάδων και στο τέλος η ομάδα του να πανηγυρίσει τη νίκη.

Έχουμε κάνει ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί πλήρως όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και ακολουθούν πλήρως όσα εφαρμόζουμε στην προετοιμασία», τόνισε ο Παπαδάκης και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε ταπεινά και ελπίζουμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Ακόμη είναι πολύ νωρίς, το πρωτάθλημα είναι μακρύ και αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε καλοί σε όλα τα παιχνίδια».

Για το ματς που προηγήθηκε με τον Νικολακάκη, ο τεχνικός του ΑΟ Γλυκών Νερών σχολίασε: «Πιστεύω ότι κόντρα στον Νικολακάκη έγινε ένα πολύ καλό ματς. Ήμασταν σε καλύτερη συγκυρία αφού ο Νικολακάκης είχε έξτρα επιβάρυνση από το ματς του Κυπέλλου. Ωστόσο, πετύχαμε μια σπουδαία νίκη επί ενός πολύ άξιου αντιπάλου όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου που ακολουθεί ο Παπαδάκης τόνισε: «Είναι παραδοσιακά καλή ομάδα στην Ανατολική Αττική και νομίζω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων και εύχομαι στο τέλος να κατακτήσουμε τη νίκη και σε αυτήν την αναμέτρηση».

Κοινοποιηση