αρθρο

Τα Γλυκά Νερά είναι εδώ!

top

 

c03f2e9e09040874746b58de805614c6_XL

 

αναδημοσίευση από: http://pamebala.gr/epsana/item/35645-ta-gluka-nera-einai-edo
του Νίκου Τζαλίδη

Τεράστιο διπλό στην Ατλαντίδα (1-2) έκανε η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 1-2

Τα Γλυκά Νερά με ψυχή και πάθος κατάφεραν να νικήσουν μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες ομάδες της κατηγορίας, κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής! Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, κόντρα στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει (αγωνιστικά και μη), επικράτησε 1-2 της Ατλαντίδας μέσα στην Ανθούσα και πήρε βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή της. Τα Γλυκά Νερά έπαιξαν περισσότερο με την καρδιά τους και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την κακή ημέρα στην οποία βρέθηκαν οι γηπέδούχοι του Βαγγέλη Τσιώλη, οι οποίοι πλήρωσαν και τα σοβαρά ατομικά λάθη που έγιναν.

Η Ανθούσα «πάγωσε» για πρώτη φορά στο 20', όταν ο Δογάνης έπιασε τρομερό σουτ σχεδόν από το κέντρο, βλέποντας εκτός θέσης τον Φυλακτό, κι έκανε το 0-1! Ο γκολκίπερ της Ατλαντίδα, που φέρει ευθύνη, στην προσπάθεια του να σώσει το γκολ τραυματίστηκε και αποχώρησε λίγο αργότερα από τον αγωνιστικό χώρο... Αυτή η εξέλιξη ξύπνησε κάπως την Ατλαντίδα, η οποία προσπάσησε να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 35'. Από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη, ο Κολοτούρος πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Το πρώτο ημίχρονο είχε ακόμα δύο σπουδαίες ευκαιρίες, μια για κάθε ομάδα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Κολοτούρου όπου ο Μερκούρης με δύσκολη επέμβαση (και με την βοήθεια του δοκαριού) απομάκρυνε, ενώ τα Γλυκά Νερά άγγιξαν το δεύτερο γκολ με τον Γάσπαρη!

Στο δεύτερο ημίχρονο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, το ματς πήγε στη δύναμη με τα Γλυκά Νερά να μπαίνουν πιο γερά στις φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι, ήταν εκείνοι που βρήκαν δεύτερο γκολ στο 72', όταν ο Πανάγου με δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα νίκησε τον Αρχοντάκη που φέρει ευθύνη και έκανε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο τελευταίο 20λεπτο το ματς έγινε ροντέο, με την Ατλαντίδα να ψάχνει την ισοφάριση και να χάνει απίθανη ευκαιρία στο 95' με τον Κούτρο, ο οποίος σχεδόν σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα δοκάρι κι έξω. Δύο μεγάλες φάσεις είχαν στις αντεπιθέσεις και τα Γλυκά Νερά, με πιο χαρακτηριστική εκείνη του Λαναρά.

Διαιτητές: Γαλάνης, Τζαφόλιας Δ., Χόκιας

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός (20' λ.τρ. Αρχοντάκης), Τσιτοφώτος (65' Κούτρος), Μανωλάς, Κουλίρα (22' Μαλάι), Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι, Θεοδωράλης, Καμπάνταης, Χρυσάφης, Σιούτης.

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Μερκούρης, Αλεξίου, Βατίστας (68' λ.τρ. Πανάγου), Γιαννούλης, Μιχελής, Κορώνης (55' Κουφοκώστας), Γάσπαρης (87' Τσάνι), Ρέκα, Νάνος, Δογάνης, Λαναράς.

 

Κοινοποιηση