αρθρο

Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ : Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Λεμονή και τη Σχολή Ragno Nero Project

 

Ο Α.Ο Γλυκών Νερών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Λεμονή, προπονητή τερματοφυλάκων και Υπεύθυνο της σχολής Ragno Nero Project, ο οποίος θα αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων της Ανδρικής ομάδας και αυτών των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου μας. Τον καλωσορίζουμε στην αθλητική μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βιογραφικό Ν.Λεμονή:

Διπλωματούχος προπονητής κλασικού ποδοσφαίρου, UEFA B’ Licence της Ιταλικής (FIGC) και της ελληνικής ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο). Διπλωματούχος προπονητής τερματοφυλάκων της Σχολής Προπονητών της Ιταλικής Ένωσης Προπονητών  Τερματοφυλάκων Ποδοσφαίρου και διπλωματούχος προπονητής Futsal της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Σάλας (FIF). Μεταπτυχιακός τίτλος στην Αθλητική Ψυχολογία και Παιδαγωγική (πανεπιστήμιο UNICUSANO  Ιταλίας).

Εκπαιδευτής προπονητών της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Αγ. Μαρίνου.Εισηγητής εκπαίδευσης προπονητών της NEW FOOTBALL idee per il calcio del III millennio.

Συνιδρυτής και διευθυντής για την Ελλάδα και την Κύπρο του διεθνούς προγράμματος εκπαίδευσης τερματοφυλάκων Ragno Nero Project, με έδρα στην Ιταλία και τμήματα σε Ελβετία, Σλοβενία, Ελλάδα και Άγιο Μαρίνο.

Έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων, επικεφαλής προπονητής και τεχνικός σύμβουλος σε πολλούς επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς συλλόγους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Δίκτυο Σχολών A.C. Milan, Ακαδημία Bologna F.C., Δίκτυο Σχολών  Ολυμπιακού, Δίκτυο Σχολών ΑΕΚ, Ακαδημία U.S. Lecce, Ακαδημία Triestina Calcio, Α.Ο. Κορωνίδα, Ηράκλειο, Αετός Κορυδαλλού, Ελευθερούπολη, Λαρισαϊκός Αγ. Παύλου, Αθηναϊκή Α.Ε. Αγ. Δημητρίου κ.α., Ολυμπιακός Σεπολίων, Ολυμπιακός Φίλων Ποδοσφαίρου Πατρών κ.α.).

Συγγραφέας μελετών για το ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έπαιξε κλασικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και ποδόσφαιρο σάλας στην Ιταλία (CUS Bologna – A1 Εθνική Κατηγορία) και είναι ενεργός αθλητής footbag.

 

Κοινοποιηση