αρθρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

«εκάς οι βέβηλοι» *

*(μακριά –μας - οι μολυσμένοι)

ή

Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς;

Όταν ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική περίοδος, θεωρήσαμε ότι τα περσινά διαιτητικά και θεσμικά παρατράγουδα κατά της ομάδας μας, θα αποτελούσαν παρελθόν.

Διατηρώντας μια ήπια συνεργατική στάση στο πλαίσιο της ΕΠΣΑΝΑ, ενισχύσαμε αγωνιστικά την ομάδα μας, αναβαθμίσαμε το γήπεδό μας και εμπλουτίσαμε το διοικητικό μας πλάνο, ώστε μόνον αυτά να είναι η θωράκιση του Συλλόγου μας, απέναντι σε αγωνιστικές και εξω-αγωνιστικές «αναποδιές».

Δεν αργήσαμε να διαψευσθούμε οικτρά!!! Μόλις ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ανέβηκε στην πρώτη θέση, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν επαρκούν οι προσπάθειές μας, για να αντιμετωπίσουμε κάτι που εντέλει είναι βαθιά άρρωστο.

Από εκείνη τη στιγμή, πλήθος κραυγαλέων διαιτητικών αποφάσεων εις βάρος της ομάδας συμπεριλήφθησαν στην προσπάθεια να μην βρίσκεται ο Σύλλογος μας στη κορυφή: πέναλτι που δεν μας δόθηκαν, κανονικά γκολ που μας ακυρώνονται, αλλά φέτος και «εύκολες» κάρτες και αποβολές σε κομβικούς για την ομάδα μας ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε μια ομάδα που το αγωνιστικό της προφίλ  - καθ’ομολογία των αντιπάλων μας – είναι το τεχνικό ποδόσφαιρο και η τακτική και όχι η σκληρότητα και το αντιαθλητικό πάθος.

Αν κάποιοι ανησύχησαν φοβούμενοι ότι η ομάδα μας θα τους πάρει την πρωτιά, ας ηρεμήσουν. Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ πορεύεται με κύριο μέλημα τον ποδοσφαιρικό και αγωνιστικό πολιτισμό του, το πολύπλευρα σχεδιασμένο οργανωτικό του πλάνο, την κοινωνική ευαισθησία για την τοπική κοινωνία και την απεριόριστη αγάπη στις νέες γενιές που γνωρίζουν την αθλητική μας φωλιά. Σ’αυτά νιώθουμε ήδη πρωταθλητές.

Παρόλο που δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει προκατάληψη ή συγκεκριμένο σχέδιο, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αρμόδιο ή «αναρμόδιο», να στερεί από την ομάδα μας ότι με κόπο κερδίζει μέσα στο γήπεδο.

Εντός ολίγου η συνέχεια επι της οθόνης...!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κοινοποιηση