αρθρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της διοίκησης του Παλαυρεωτικού, με την οποία επικαλείται εις βάρος της διαιτησία, μεταστρέφοντας στην ουσία την πραγματικότητα, σ΄έναν αγώνα κατά τον οποίον, αν κάποια ομάδα θα μπορούσε να έχει παράπονα από τη διαιτησία αυτή θα ήταν ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ. Το βίντεο του αγώνα δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας και είναι δημόσια διαθέσιμο στο site μας, προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Όσον αφορά στο ζήτημα της φιλοξενίας που προσφέρει ο Σύλλογός μας, θέτουμε υπόψην της διοίκησης του Παλαυρεωτικού, τις δεκάδες ευχαριστήριες ανακοινώσεις αντιπάλων ομάδων, που κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί στα ΜΜΕ, όπως την πρόσφατη του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας ηττήθηκε.

Όσον αφορά στην απειλή για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, θεωρούμε ότι δυο άνθρωποι του Παλαυρεωτικού δεν εκφράζουν το ιστορικό σωματείο και δεν αρκούν για να στιγματίσουν αρνητικά την ιστορία του. Έτσι, ουδεμία απειλή μας αγγίζει, ενώ είμαστε σίγουροι ότι η φιλοξενία προς το Σύλλογό μας, στον αγώνα του δευτέρου γύρου, θα είναι αντάξια του Σωματείου και της ιστορικής περιοχή του Λαυρίου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Κοινοποιηση