αρθρο

Χρήστος Χίσο το δεκάρι των Γλυκών Νερών- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ

αναδημοσίευση από: http://athlorama.blogspot.gr/2018/01/blog-post_49.html

Χρήστος Χίσο το δεκάρι των Γλυκών Νερών

Ένα δεκάρι από τα παλιά, τα καλά, μας θυμίζει ο Χίσο. Κι όταν λέμε δεκάρι εννοούμε φτιάχνω παιχνίδι, ηγούμαι της ομάδας, είμαι μπουκαδόρος και γκολτζής. Αν είμαι και αριστεροπόδαρος, το ιδανικότερο.  Με έναν τέτοιο παίκτη εγκαινιάζουμε τις συνεντεύξεις ενός λεπτού.

- Χρήστο πως είναι οι συνθήκες άθλησης στα Γλυκά Νερά;

Ιδανικές, άριστες. Τέτοιες συνθήκες δεν έχω ξανά συναντήσει. Χαίρεσαι να πηγαίνεις για προπόνηση. Αποδυτήρια σούπερ κι ο σύλλογος κάτι παραπάνω από οικογένεια. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. 

- Πως εκτιμάς το πρωτάθλημα, μετά το τέλος του πρώτου γύρου;

Είναι ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και καλείσαι σε κάθε ματς να τα δίνεις όλα. Όλες οι ομάδες θέλουν τη νίκη κι αυτό ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας των συναντήσεων.

- Συγκρίνεις το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο με αυτό της Ανατολικής Αττικής;

Κοίταξε, έχουν έρθει αρκετοί ποιοτικοί παίκτες, γιατί εδώ βρίσκουν συνθήκες ιδανικές. Κάθε ομάδα έχει το γήπεδο της και πολλά από αυτά είναι σε καλή κατάσταση. Τα χρήματα είναι βεβαίως ένα κίνητρο, όμως έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν αισθανθείς ότι προσφέρεις αλλά και παράλληλα μαθαίνεις καινούρια πράγματα και είσαι και επιθυμητός. Σίγουρα το επίπεδο εδώ έχει αρχίσει να ανεβαίνει και της Αθήνας να κατεβαίνει.

-Μπορείς  να μας δώσεις τον φετινό πρωταθλητή;

Οκ, η Παλλήνη είναι μπροστά, όμως το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Έχουμε ένα ακόμα γύρο μπροστά μας, πολλά μπορούν να γίνουν. Οι ομάδες της κορυφής όπως είμαστε κι εμείς, κάνουν πρωταθλητισμό και θα χτυπήσουν πρωτάθλημα έως τέλους. Αυτό κρατά αμείωτο και το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Από τον συναγωνισμό αυτόν, μόνο να κερδίσει έχει το ποδόσφαιρο.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
Κοινοποιηση