αρθρο

Α’ Φάση Περιφερειακού Προκριματικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης ΠΡΟ – Παμπαίδων – ΠΡΟ – Παγκορασίδων U11, Παίδων – Κορασίδων U15, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών U22.

Aρ.Πρωτ.3837                               Αθήνα: 25/11/2017
Πρός:Σωματεία - Μέλη Ε.Ο.Φ.Σ.Α
Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α.προκηρύσσει την Α΄Φάση του Περιφερειακού Προκριματικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης αγωνιστικού έτους 2017 - 2018 ώς εξής:
α)ΠΡΟ Παμπαίδων ΠΡΟ Παγκορασίδων U11 κάτω των 11ετών.
β)Παίδων - Κορασίδων U17 κάτω των 17 ετών.
γ)Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών U22 κάτω των 22 ετών.
Τόπος :Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου Ν.Βοιωτίας
Ημερομηνία Διεξαγωγής :Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.
Ώρα Έναρξης Αγώνων:09:00 π.μ.
Διοργανωτής:
Περιφερειακή Επιτροπή ΑΒΕ σε συνεργασίαμε τον Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ και την Ε.Ο.Φ.Σ.Α. Κάθε αθλητής /τρια μπορεί να συμμετέχει μόνο σε δυο αγωνίσματα απο τα τρία ( Στο Απλό και σε ένα Διπλό ή στα δυο Διπλά ).
Αγωνίσματα:U11 Απλά
U17 Απλά Διπλά και Διπλά Μικτά
U22 Απλά Διπλά και Διπλά Μικτά
Ιατρική Βεβαίωση:
Τα Σωματεία οφείλουν να προσκομίζουν το ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ του αθλητή/τριας το οποίο ισχύει για το αγωνιστικό έτος 2017-2018 θεωρημένο απο γιατρό.Σε περίπτωση που δεν φαίνεται η Ιατρική Θεώρηση επιπρόσθετα και ξεχωριστή φωτοτυπία της Ιατρικής Βεβαίωσης.Ενώ η Ε.Ο.Φ.Σ.Α.θα παρέχει στόν Επιδιαιτητή σχετική κατάσταση των υπο έκδοση δελτίων.
Φτερά:U11 Πλαστικά
               U17 Φυσικά
               U22 Φυσικά
Γενικά:
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να βρίσκονται στόν χώρο διεξαγωγής των αγώνων τουλάχιστον μισή ώρα πρίν απο την επίσημη έναρξη των αγώνων.Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να αγωνίζονται με αθλητική ενδυμασία.

Κοινοποιηση