αρθρο

Mεγάλο φιλικό επιπέδου Champion’s League στο περιθώριο του Τουρνουά του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ!!!!!

Στο τέλος της πρώτης ημέρας του Τουρνουά Ακαδημιών του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, είχαμε την ευτυχία να παρακολουθήσουμε έναν μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα διεθνούς επιπέδου, μεταξύ των ομάδων του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ : ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ (και φίλων ) - ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .

Υπό την μελωδία του ύμνου του Champion's League, χωρίς να τιναχτεί το ... σεντόνι της διοργάνωσης (καθώς δεν είχε στεγνώσει μέχρι εκείνη την ώρα), οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν μπροστά σε πολύ κόσμο και στις εκδηλωτικές...μαμάδες του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ!

Το ντέρμπυ ήταν συναρπαστικό, με την ομάδα των ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ να κλέβει τις εντυπώσεις, ήδη από το υπερβολικό ζέσταμα, και υπό την καθοδήγηση της μαμάς-αντιπροέδρου, Αιμιλίας Μπέλμπα.

Η οποία μεταμόρφωσε την ομάδα σε ένα τέτοιο αγωνιστικό σύνολο με αγωνιστική ορμή που την έκανε να φαίνεται ότι παίζει πολλές φορές με 12 και 13 ποδοσφαιριστές. Το ματς κρίθηκε στις...λεπτομέρειες καθώς η ομάδα των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, νίκησε μόλις με το... πλασματικό σκορ: 8-3!!!!! (το οποίο για πολλούς - είναι η αλήθεια- ήταν λίαν επιεικές!!!!)

Φήμες, που θέλουν τον Πρόεδρο του Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, κ Γιώργο Δρούγκα, να καταθέτει ένσταση κατά της ...βελούδινης διαιτησίας του κ.Γιάννη Τσαρούχα και κατά της κας Μπέλμπα, η οποία δεν είχε ανανεώσει το δίπλωμα προπονήτριας ΟΥΕΦΑ PRO, ευσταθούν απόλυτα!!!! "Επιφυλασσόμαστε παντός δικαιώματός μας, ως προς τους θεσμούς του ποδοσφαίρου"  δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα. Ενώ, οι σκάουτερς της ομάδας, διέκριναν κάποιες περιπτώσεις.... νεαρών μεσήλικων ποδοσφαιριστών της ομάδας των μπαμπάδων, με τους οποίους ξεκινούν άμεσα συζητήσεις διαπραγμάτευσης!!!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

Κοινοποιηση