αρθρο

Παπαδάκης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους πόντους»

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2018/01/blog-post_14.html

Την πεποίθησή του ότι ο ΑΟ Γλυκών Νερών θα μπορούσε να έχει καλύτερη συγκομιδή στο φινάλε του πρώτου γύρου εξέφρασε με δηλώσεις του στο «epsanastisentra» ο Αλβέρτος Παπαδάκης. Ο τεχνικός του ΑΟ Γλυκών Νερών υποστήριξε ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι εξίσου συναρπαστικός, ενώ για την κλήρωση με τη Μαρκό σχολίασε ότι θα γίνει ένα ματς με ωραίο θέαμα και ευχήθηκε η ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο ματς με τον Κεραυνό Κερατέας. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του και δίκαια φτάσαμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, επί ενός αντιπάλου που συγκαταλέγεται στις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογία», τόνισε ο Παπαδάκης και συνολικά για την πορεία του στον πρώτο γύρο σημείωσε: «Η προσέγγιση μας σε όλα τα ματς ήταν πάρα πολύ καλή, όσον αφορά την απόδοση της ομάδας. Πιστεύω ότι ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη συγκομιδή σε συνάρτηση με την εικόνα που δείξαμε στον πρώτο γύρο».

Για τη συνέχεια και το ματς που ακολουθεί με τον Θησέα, ο τεχνικός του ΑΟ Γλυκών Νερών υποστήριξε: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο που δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλέον στην κατηγορία. Έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα με κάποιους παίκτες και εμείς θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη σοβαρότητα, προσοχή και συγκέντρωση έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε. Θα είναι συναρπαστικός και ο δεύτερος γύρος. Σίγουρα ο Παλληνιακός έχει τον πρώτο λόγο αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου και από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες και θα προσφέρουν όμορφο θέαμα και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Σίγουρα η πιο πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου θα μπορέσει να κλείσει με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα».

Για την κλήρωση με τη Μαρκό, ο Αλβέρτος Παπαδάκης σχολίασε: «Σίγουρα το μέχρι τώρα ταξίδι μας στο κύπελλο και η πρόκριση στους 8 μας ικανοποιεί. Από εδώ και πέρα ήταν δεδομένο ότι θα υπήρχαν αμφίρροπα ζευγάρια. Εμείς πέσαμε με τη Μαρκό και, μάλιστα, εκτός έδρας. Αυτό από μόνο του δείχνει τον βαθμό δυσκολίας. Από εκεί και πέρα όμως θα διεκδικήσουμε κι εμείς τις πιθανότητές μας για την πρόκριση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο ματς και ελπίζω και εύχομαι να πάρουμε εμείς το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Άλλωστε, είναι ένα παιχνίδι και σε τέτοιες περιπτώσεις όλα μπορούν να συμβούν».

Κοινοποιηση