Προπονητικό Team

Ο Βασίλης Κατσίφας είναι γεννημένος στις 9 Ιουνίου 1974 στην Αθηνά.

Σε ηλικία 12 ετών, έγινε μέλος της Ακαδημίας του Α.Ο. Γλυκών Νερών Αττικής και έκτοτε τον υπηρέτησε.539600_103626739821313_1809969557_n
Αρχικα ως Αθλητής άλλα και σαν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου , πανηγυρίζοντας τόσο στα Περιφερειακά όσο και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αντιπτέρισης, πολλές  διακρίσεις και μετάλλια έφεραν οι αθλητες/τριες του στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία.

Εξίσου ανάλογες επιτυχίες και διακρίσεις και στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα Αναπτέρωσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΓΕΛ-ΕΠΑΛ τα οποία αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία διάκρισης σε παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα, που μεταφράζεται σημαντική πριμοδότηση για είσοδο στο Πανεπιστήμιο.

Συμμέτοχη με την ιδιότητα του Εθνικού Κριτή Γραμμών στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 στο άθλημα της Αντιπτέρισης “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ 2004”.

Επί σειρά ετών προπονητής Ανάπτυξης και Σχολικού Αθλητισμού Περιφέρειας Ν.Αττικης για την Ε.Ο.Φ.Σ.Α.

Διετέλεσε προπονητής σε Αθλητικά Σωματεία :
ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΝΙΚΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ
Α.Ο. ΦΟΥΡΕΣΙ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 

Έχει εργαστεί στα Προγράμματα Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στους Δήμους :

Αμαρουσιου
Άνοιξης
Γλυκών Νερών
Παιανίας

Καθως και υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων σε ιδιωτικά Camp, ΙΔΡΥΜΑΤΑ με ΑμΕΑ(ΠΕ ΓΚΑΠ-ΝΥ)

Προπονητικό στέλεχος των SPECIAL OLYMPICS HELL AS συμμέτοχη στα TEST EVENTS XXIII των Παγκόσμιων Αγώνων SPECIAL OLYMPICS HELL AS καθώς και στους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS οι οποίοι πραγματοποιηθήκαν στην Αθηνά (Ελληνικό) το 2011.

Διαθέτει πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑΣ(ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMISOARA FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT TIMISOARA-ROMANIA, με ειδικότητα στην Αντιπτεριση.

Πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντιπτερισης (BWF) Level 1.

Ομοσπονδιακός Προπονητής Αντιπτερισης (κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος της Γ.Γ.Α)

Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλογών Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστασεων.

Κοινοποιηση