αρθρο

Το απόλυτο τα Γλυκά Νερά!

αναδημοσίευση από: https://epsanastisentra.blogspot.gr/2017/09/blog-post_91.html#more

Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν τα Γλυκά Νερά, που επιβλήθηκαν 3-2 εκτός έδρας του Νικολακάκη, σε ένα ματς που… έσπασαν καρδιές. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή, υπήρξε εκ νέου ισοφάριση από τον Νικολακάκη και ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Κώστας Μπουγάτσιας ήταν αυτός που έκανε στο τέλος τη διαφορά για τον ΑΟ Γλυκών Νερών.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αλεξίου στο 20’, ενώ στο 44’ ο Μπουγάτσιας έφερε το ματς στα ίσια. Ο Χίσο στο 48’ έκανε το 1-2, ενώ στο 58’ ο Μαβίδης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Τη νίκη στον ΑΟ Γλυκών Νερών έδωσε ο Μπουγάτσιας στο 74’, λεπτό κατά το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διαιτήτευσαν οι Μάλαμας, Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτος.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Στουραΐτης, Δαμιανίδης (73’ Καραλής), Παπουτσιάν, Πάσσαρης, Νίκας, Κουμουλίδης, Κωστόπουλος (13’ λ. τρ. Πάλμα), Κίτσιου (63’ Τσαπανίδης), Μαβίδης, Πιτσούνης (59’ Καλέρης), Γκίτσος.

ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ: Καταχανάκης, Ρέκα, Συμβουλίδης (35’ λ. τρ. Στίσι), Βατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλης, Αλεξίου (84’ Μπέντας), Νάνος, Γάσπαρης (72’ Βάρδας), Χίσο, Μπουγάτσιας (90’ Μπελεβέτης).

Κοινοποιηση