αρθρο

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-0 (0-0)

αναδημοσίευση από: http://athlorama.blogspot.gr/2018/02/1-0-0-0.html

Το γκολ η Παλλήνη, τη μπάλα τα Γλυκά Νερά

Η ονειρεμένη σεζόν για την Παλλήνη συνεχίζεται. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ επικράτησε στην έδρα της των Γλυκών Νερών με 1-0 με γκολ πέναλτι του Σάμιου στο 47΄ κι εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα. Η τύχη είναι απαραίτητο συστατικό στο ποδόσφαιρο και σήμερα ήταν με το μέρος των γηπεδούχων. Τα Γλυκά Νερά έχασαν στο πρώτο μέρος δύο κλασσικές ευκαιρίες, η μία με δοκάρι του Χίσο στο 26΄.

Η έξοδος του Μουστόγιαννη λόγω τραυματισμού μόλις στο 15΄ άλλαξε τις ισορροπίες. Το πρώτο μέρος ανήκει στα Γλυκά Νερά.  Στο δεύτερο μέρος ευτύχησε η Παλλήνη να βάλει γκολ μόλις στο 47΄ όπως προαναφέραμε και κατάφερε να πάρει τη νίκη πικραίνοντας τα Γλυκά Νερά που είχαν πάλι μια-δυο κλασσικές ευκαιρίες, τα οποία όμως μετά την ήττα τους έχασαν έδαφος βαθμολογικά. Στο 87΄ αποβλήθηκε ο Κλωνάρης με απευθείας κόκκινη για τα Γλυκά Νερά.

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Καραθανάση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Κούσης (60΄Τσιτοφώτος), Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι, Γεωργουδάκης, Σάμιος, Καλιαμπάκας, Μπίτιλης (78΄Σταύρου), Μουστόγιαννης (15΄λ.τ Βλάχος-75΄Ανδρίκος),

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Καταχανάκης, Συμβουλίδης (74΄Ρέκα), Μπέντας, Κλωνάρης, Γεωργακάς, Βάρδας, Γάσπαρης, Νάνος (72΄Λαναράς), Μπουγατσιάς, Χίσο, Στίσι (88΄Λάζαρης)

Κ.Ο

Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

photos Argiris

web.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Κοινοποιηση